Turkosa naglar!
Har trixat och fixat med naglarna. Denna gång blev det enkla turkosa naglar. Nu när jag endå bloggar om just naglar så börjar jag fundera över vad jag ska ha för naglar på balen. Det lutar mot fransk manikyr, men känns ju som lite tråkigt det med då de flesta förmodligen kommer att ha det. Men vi får se.
 
Ikväll ska jag, Ida och Christian ha mysskväll vilket innebär att vi strax ska springa ner till konsum och handla grönsaker och dipp. Det är så himla gott, dessutom känner man sig lite nyttigare än om man trycker typ chips och läsk! Men det blir ju ingen mysskväll utan film heller så jag har förutbestämt att vi ska se Hundraåringen, den är så grymt bra och man skrattar sig igenom filmen!
Tjorvigt hår
Idag har jag hunnit med om mycket, bland annat träffat Alice, Emma och Lisa på stan. Efter det åt jag och Elin middag på Dallas med Luddes sällskap. Käkade som vanligt kycklingtallrik, det är typ det bästa som finns.
 
Har även gett mig djälv en hårinpackning eftersom mitt hår tjorvar något så fruktansvärt. Tror det är rätt slitet då jag färgar det nu och då samt att jag inte klipper det. Jag klippte förut topparna en gång i månaden men ids inte längre vilket har satt sina spår. Nu ska jag sluta pladdra på om hår och krypa ner i sängen och sova. Nattinatti puppets. 
efterlängtade sommar
Idag har vädret varit underbart och den har tillbringats på bästa sätt, bland vänner! Har ätit lunch på Krysset med Christian, Isa, Johnny och Lisa. Efter det pratade vi en massa strunt och strosade omkring bara. En lyckad dag med andra ord. 
 
Just nu sitter jag här med sötsuget från helvetet och kan inget göra då allt har typ stängt. Har även sommarsug, vill ha sommar och sol samt fina människor att dela minnen med. Känns uppmuntrande att veta att sommaren snart är här och att skolan snart är slut. Föralltid.