Brudkväll
Igår var jag med de två bästa brudarna i världen! Vet inte vad jag skulle gjort utan dem, de är bara bäst helt enkelt. Snygga är dom också! Vi drack, bakade kladdkaka, pratade och sedan for jag och Emma ut på krogen. 
 
Tyvärr så var de rätt dött på alla krogar, vet inte vart alla människor tagit vägen. Men vi hade ju såklart kul endå och dansade tills våra fötter blödde! Helt klart en toppenkväll som ine hade kunnat sluta bättre.
 
Hoppas att eran kväll var lika lyckad som min! :)
Nya naglar
Varit och fixat naglarna nu på morgonen. Förbereder inför kvällens ugång med frugan! Vi ska ha tjejkväll sen blir det av till krogen. Var så sjukt länge sedan vi hittade på något så är otroligt taggad!
Bilder på vår lägenhet
Känns fortfarande lite akward att skriva vår lägenhet.. men numera är det ju faktiskt mitt också och inte bara bossens. Flyttade väl in för typ två veckor sedan, så har väl inte riktigt vant mig vid att bo här. Dock kan jag tänka mig att det tar ett tag att komma till ro.
 
Här får ni en liten sneakpeak på vår lya som mer eller mindre är klar!
 
Köket och hallen är väl i stort sett i ordning. Blir att göra det lite mer hemtrevligt sen med speglar, växter och mattor!
 
Mina drömfångare är på plats, likaså mina parfymer, hudkrämer och annat som ska finnas till.
 
Sist men inte minst, vår altan! Tycker den är sjukt mysig och lägenheten vore ej densamma utan den.
 
Som ni ser så är den endå rätt stor för att vara en etta- Den duger men det är lite halvtrångt då vi är två som ska bo här och dessutom en hund och en katt. Som tur är brukar vi öppna altanen så djuren springer för det mesta ut dit.