Abs...olutely
Tränat mage idag och det känns redan nu kan jag lova... Är dock kul när man får se när resultatet smått växer fram även om skillnaden är pytteliten. Är verkligen taggad på styrketräning och allt som hör därtill speciellt nu när jag äntligen kommit igång! 
 
Här får ni en selfie på mig och magen! Hade förr en uppsvälld och rund mage men nu börjar den sjunka ihop och istället liknar en mage och inte en degig klump. Är faktiskt stolt över mig själv för en gångs skull!
 
 
Shoppat!
Ligger i sängen efter en lång och varm dusch. Är trött och redo för att sova redan nu. Jag har hunnit med mycket idag, jag och Alice gymmade vid 12.30 tiden och gick sedan en stund på stadsfesten. Ingen av oss hittade något spännande så vi prövade istället lyckan på våra vanliga affärer och båda gick lös med plånböckerna! Jag är mer eller mindre pank igen men sån tur är rullar pengar in lite nu och då.
 
Vi gick även och fikade på Lilla Marie vilket var lika mysigt som vanligt. Ja det är väl så min dag sett ut, här får ni bilder på grejerna som fick följa med mig hem. :)
 
Träning och jobb
Sorry dålig uppdatering... Well, detta är vad jag gjort. Gymmat och tjänat pengar, känns rätt bra endå. Imorgon är jag ledig och dagen till ära ges till Alice. Vi ska träna, hänga på stadsfesten och ta en fika. 
 
Någon annan som ska på stads?