Maleficent
Filmen Maleficent var så grymt bra! Ni som funderar på att se den, gör det! Ni kommer inte att ångra er. Många gånger när man går på bio så är pengarna totalt bortkastade men inte med denna film, tvärtom skulle lätt kunna betala för att se den igen.
 
Sen så skulle ju filmen inte vara samma sak utan Angelina Jolie, hon gör otroligt bra ifrån sig i rollen som Maleficent och det hade inte varit samma sak med en annan skådespelerska. Detta har nog varit hennes bästa roll genom tiderna, enligt mig. :)
Biokväll Maleficent
Eftersom att jag varit hemma de senaste dagarna och varit lite risig så tänkte jag att jag inte ska dricka för att göra saken värre och istället till min fördel gå på bio! Jag och Christian tänkte se Maleficent!
 
Hoppas verkligen att den är braaa! :D Känns som att den är grymt välgjord vilket alltid uppskattas, sen hoppas jag att den följer upp den gamla berättelsen och inte gör en helt ny story.
 
Beach 2014
 
Har läst samtliga närstående bloggar i åratal och nu börjar det närma sig den årliga beachen. Nu kommer alla igång med hårda träningspass, solarium och inga sötsaker.
 
Detta känns kanske lite för överdrivet för mig eftersom det alltid är en sån stor uppståndelse varje år. Sen kan man ju heller inte vara nöjd med sin kropp känns det som för då är man en självupptagen egenkär diva av något slag. Eller har jag fel? Jag kanske överdriver en aning men det känns iallafall som att läget är så.