Morgonmys
Godmorgon! Blev ej utringd imorse vilket betyder att jag har haft en lång och skön sovmorgon med min lurviga livskamrat! Hon är så mysig att sova med och ligger gärna under täcket då hon är lite småfrusen av sig.
 
Har inga övriga planer för dagen ännu, förutom träning med Christian och lite plugg inför morgondagens deligeringsprov!
Träningsuppdatering
Jag tror det har blivit lite skillnad sen sist! Eller vad tycker ni? Tråkigt dock att det tar så lång tid att se skillnad... Jag är en sådan person som vill se skillnad direkt, men det fungerar ju inte direkt så tyvärr..
 
Det är väl ca 7veckors mellanrum mellan den mittesta och den nya. Märker dock av att det blir svårare och svårare att bygga muskler, det beror nog troligen på att man måste lyfta tyngre och tyngre!
Fredagen
ÄNTLIGEN fredag, eller va säger ni? Idag var min sista inskolningsdag som personlig assistent. Det känns verkligen toppen och jag hoppas verkligen att jag får jobba mycket i fortsättningen! Hafr äntligen hittat ett j0obb jag trivs med, bra personal och underbara arbetsförhållanden!
Här får ni ett pics på mina nya naglar, kul med lite färg nu när löven på träden börjar släppa och allt annat blir grått och trist!